Ertokuş Beton’da Şirket Müdürü Serdar Pehlivan Oldu

Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, belediyeye bağlı Ertokuş Hazır Beton’un da Şirket Müdürü oldu.

Yayınlanma:
Ertokuş Beton’da Şirket Müdürü Serdar Pehlivan Oldu

31 Mart yerel seçimlerinden zafer ile çıkan Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, belediyeye bağlı Ertokuş Hazır Beton’un da Şirket Müdürü oldu. Yeni dönem ile birlikte Atabey’de hizmetler hızlanarak devam edecek.

Yerel seçimlere “Atabey’de sevgi, huzur ve hizmet dönemi” parolası ile katılan Serdar Pehlivan, 31 Mart’ta ilçe sakinlerinin oyları ile Atabey Belediyesi’nin yeni Belediye Başkanı oldu. Göreve geldiği güden itibaren ayırmadan ve ayrıştırmadan çalışmalarına başlayan Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, muhalefet belediye meclis üyelerinin tüm engellemelerine rağmen belediyeye ait Ertokuş Hazır Betonun Şirket Müdürü oldu.

Atabey Belediye Başkanı Pehlivan’ı şirket müdürü yapmayarak, ilçeye gelecek hizmetlerin önüne geçmeye çalışan bazı meclis üyelerinin bu tutumu ilçe sakinleri tarafından da tepkiyle karşılanmıştı. Serdar Pehlivan yeni dönemde Atabey Belediyesi Ertokuş Hazır Beton’un Şirket Müdürlüğüne de alarak, ilçeye yapılması planlanan hizmetlere hız kazandırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum