250’ye Yakın Meslek Dalında Personel Aranıyor!

Isparta İşkur Müdürü Mustafa Höke, Isparta’da 250’ye yakın farklı meslek dalında personel ihtiyacı olduğunu belirtti.

Yayınlanma:
250’ye Yakın Meslek Dalında Personel Aranıyor!

İşsiz vatandaşlara seslenen Isparta İşkur Müdürü Mustafa Höke, “Elimizde 250’ye yakın iş ilanı var ve tüm sektörlerimizden eleman taleplerimiz mevcut. En çok eleman aradığımız mesleklerin başında, ilimizde sektörün ön planda olduğu mermer ve mobilya sektörü geliyor. Mobilya imalat işçisi ve mobilya paketleme işçisi gibi mesleklerde ilanlarımız bulunuyor. Mermer işçisi mesleğinde de çok ilanımız var. Hemen hemen tüm mesleklerde eleman arıyoruz.” dedi.

İş arayanları kuruma davet eden Höke, “Çalışmak isteyen herkes için uygun bir ilanımız var. Buraya gelip iş arayan ve işveren danışmanlarımızla detaylı görüşmeler yapabilir, bu ilanlarla ilgili detaylı bilgi alabilir ve işverenlerle görüşebilirler. Ayrıca, buraya gelmeden internet üzerinden web sitemiz üzerinden İşkur’a girerek bu ilanların detaylarını görüp başvuru yapabilirler. Çok fazla iş ilanımız var ve iş arayanları bu işlere müracaat etmek üzere bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.