4 Katlı Binadaki Patlamada Hayatını Kaybetti

Ispartalı 34 yaşındaki Mustafa Eray Özdil, oturduğu dairede meydana gelen patlama sonrasında balkondan düşüp yaşamını yitirdi.

Yayınlanma:
4 Katlı Binadaki Patlamada Hayatını Kaybetti

Eskişehir’de 4 katlı bir apartmanın en üst katındaki dairenin mutfağında meydana gelen patlamada, evde yalnız yaşayan Ispartalı Mustafa Eray Özdil (34), balkondan düşüp yaşamını yitirdi.

.Eskişehir’de görev yapan Ispartalı aile DSİ Mühendisi Erdal ve Aysel Özdil’in oğlu Mustafa Eray Özdil’in Odunpazarı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi Kemer Sokak’ta 4 katlı bir apartmanın en süt katında oturduğu dairenin mutfağında saat 02.30 sıralarında patlama oldu.

Bu sırada balkonda bulunan Özdil, patlamanın etkisiyle sokağa düştü. Mahallede paniğe neden olan patlamanın ardından adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde yola düşen Mustafa Eray Özdil’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Apartmanın 4’ncü katındaki patlamada sokağa düşerek hayatını kaybeden Mustafa Eray Özdil’in olay sırasında eve yalnız olduğu, annesi, babası ve kardeşinin ise bir süredir Bodrum’da olduğu öğrenildi.

Özdil’in cenazesinin dün Isparta’da toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.