Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığından Aşure İkramı

Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı: Şehrimizde birliktelikle çalışmaya ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Yayınlanma:
Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığından Aşure İkramı

Ak Parti Isparta Merkez İlçe Teşkilatı, vatandaşlara ve partililerine aşure ikramında bulundu.

Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç ve yönetim kurulunun ev sahipliğini yaptığı aşure ikramına Milletvekili Osman Zabun, İl Başkanı Furkan Cem Er, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bugün saat 14.00’te Cuma namazına müteakip Kaymakkapı Meydanında diğer bir deyişle parti binası önünde kurulan çadırda dağıtılan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kısa sürede tükenen aşure ikramına katılan herkese teşekkür eden Ak Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç; “Birlik ve beraberliğimiz pekiştirmek için düzenlediğimiz aşure ikramımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Şehrimizde birliktelikle çalışmaya ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.