Başıboş Köpeklerden Korkup Kaçarken Düşüp Kol ve Dirseğini Kırdı

Başıboş köpeklerden korkup kaçarken düşüp kol ve dirseğini kıran 7 yaşındaki Furkan Çakır, Sdü Araştırma Ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yayınlanma:
Başıboş Köpeklerden Korkup Kaçarken Düşüp Kol ve Dirseğini Kırdı

Olay, dün akşam saat 19.15 civarlarında Sav Kasabası Fatih Mahallesi'nde yaşandı. 62 Sokak Çayboyu yolunda oyun oynarken sahipsiz başıboş köpeklerin kovalaması sonucu bir anda paniğe kapılıp duvardan atlayarak yaralanan Furkan Çakır kol ve dirseğini kırdı. Ak Parti Sav Belde Başkanı ve Ak Parti Sav Belediye Meclis Üyesi İbrahim Çakır'ın oğlu Furkan Çakır, Sdü Araştırma Ve Uygulama Hastanesi'nde ameliyata alındı.

SOKAK KÖPEKLERİNE ÇÖZÜM BULUNMALI

Ağır yaralanan çocuğun ailesi sahipsiz sokak hayvanlarından şikayetçi olurken yetkililerin bu konuya bir çözüm üretmesini istedi. Çocukların sokakta güvenle oynayamadıklarını ifade eden acılı baba İbrahim Çakır, "Çocuklarımız dışarıda rahat oyun oynayamıyor. Bisiklete rahat rahat bindiremeyeceksek neden buralarda yaşıyoruz? Yetkililer bu konuya mutlaka çözüm bulmalı." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.