Başkan Daşdöner’den Mehmet Yiğiner ve Yönetim Kuruluna Tebrik

Başkan Daşdöner’den Mehmet Yiğiner ve yönetim kuruluna tebrik.

Yayınlanma:
Başkan Daşdöner’den Mehmet Yiğiner ve Yönetim Kuruluna Tebrik

Halk Otobüsleri Başkanı Faruk Daşdöner, Türkiye Şoförler Federasyonu Başkanlığına seçilen Mehmet Yiğiner ve yeni yönetim kurulunu tebrik etti. Daşdöner, yaptığı açıklamada, Yiğiner'in sektörde uzun yıllardır verdiği hizmetlerle tanındığını ve yeni görevinde de önemli başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

Faruk Daşdöner, “Mehmet Yiğiner'in liderliğinde, Türkiye Şoförler Federasyonu'nun şoför esnafının sorunlarını daha etkin bir şekilde çözmek için çalışacağına eminim. Kendisi ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Yeni başkan Yiğiner, sektördeki tecrübesi ve vizyonuyla Türkiye genelinde şoförlerin haklarını savunmak ve mesleki standartları yükseltmek için çalışacaklarını ifade etti. Yiğiner ve ekibi, önümüzdeki dönemde şoförlerin yaşam kalitesini artırmak ve sektördeki sorunlara kalıcı çözümler bulmak için yoğun bir çalışma programı hazırladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.