Bilet Fiyatları Zamlandı

Isparta Köy Garajından hareket eden otobüs seferlerinde fiyat artışları dikkat çekti.

Yayınlanma:
Bilet Fiyatları Zamlandı

Akaryakıt fiyatlarına gelen son zam, Isparta’da şehirlerarası ve ilçeler arası ulaşım ücretlerine yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Yalvaç otobüs bilet fiyatı 180 liradan 200 liraya yükselirken,
Isparta - Dinar arası bilet ücreti 150 TL oldu.

Şarkikaraağaç bilet fiyatı şuanda 200 TL Gelendost’a gitmek isteyen yolcular ise artık 150 TL ödemek zorunda kalacak.

Yapılan son düzenlemelerle birlikte, Yalvaç otobüs bilet fiyatı 180 TL’den 200 TL’ye yükselirken, Şarkikaraağaç’a gitmek isteyen yolcular da artık 200 TL ödeyecek. Gelendost için belirlenen yeni fiyat ise 150 TL oldu.

Yolcu taşıyan firma yetkilileri, akaryakıt maliyetlerinin sürekli artması nedeniyle bilet fiyatlarında düzenlemeye gittiklerini ifade ederken, ilerleyen günlerde Eğirdir, Sütçüler, Senirkent ve diğer ilçelere de zam yapılabileceğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.