Bu Doğayı, Güzel Suyu, Deremizi Korumamız Lazım

İl Özel İdaresi Isparta genelinde asfalt yapım çalışmalarına devam ediyor.

Yayınlanma:
Bu Doğayı, Güzel Suyu, Deremizi Korumamız Lazım

İl Özel İdaresi Isparta genelinde asfalt yapım çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, Aksu ilçesinde Zindan Mağarası ve Başpınar Tabiat Parkı arasındaki yolda ve Eğirdir-Bağcık köyünde sathi kaplama, Sarıidris Beldesinde de sıcak asfalt çalışmaları yapıyor. Vali Aydın Baruş da çalışma yapılan yerlerde incelemelerde bulundu.

Aksu İlçesinde vatandaşların doğa harikası Başpınar Tabiat Parkı’na ulaşmak için sıklıkla kullandığı Zindan Mağarası önünden başlayan yaklaşık 6 km’lik yola İl Özel İdaresi tarafından sathi kaplama yapıldı.

Yapımı tamamlanan yolda incelemelerde bulunan Vali Baruş yaptığı açıklamada “Daha önceden buraya geldiğimizde yol zemininin çok kötü olduğu ve vatandaşlarımızın özellikle Başpınar Tabiat Parkına giderken zorluklarla karşı karşıya olduğuna şahit olmuştuk. Geçen yıl yaptığımız incelemede bu yolun zemininin düzeltilmesi gerektiğine karar verdik. İl Özel İdaremiz burada çalışma başlattı ve yolun altyapı çalışmalarını tamamladı.

Aksu, doğal güzellikleriyle gerçekten dışarıdan çok sayıda insanın rağbet gösterdiği bir ilçe bu doğa güzelliklere gelmek, görmek isteyen tüm vatandaşlarımızı Zindan Mağarasına, Başpınar Tabiat Parkına davet ediyoruz. Zindan mağarası sit alanıyla bu asfalt alan arasında 350 metre bir mesafe kaldı, kuruldan izin aldığımız şekilde orayı parke taşıyla yapacağız. Yine Zindan mağarasıyla Aksu ilçe merkezini bağlayan yolun da yaklaşık 950 metrelik zemini kötü. Orayı da sıcak asfalt yaparak inşallah buradaki ulaşımı mükemmel hale getireceğiz.

Aksu ilçemize hayırlı olsun. İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize, Yol Şube Müdürümüze, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yine bu yatırımların yapılmasında emeği geçen İl Genel Meclis Üyelerimize, Başkanımıza bir kez daha teşekkür ettiğimi ifade etmek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.