“Bu Sene Amacımız Öncelikle Play Off Oynamak”

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Isparta32spor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
“Bu Sene Amacımız Öncelikle Play Off Oynamak”

Davraz’da yeni sezonda hazırlıklarını sürdüren pembe-yeşillilerde Teknik Direktör Fuat Buruk, açıklamalarda bulundu.

Buruk, “Öncelikle çok güzel bir şehre geldim. İnsanlarıyla, iklimiyle, havasıyla çok güzel bir şehir. Ben ve ekibim çok mutluyuz burada olmaktan. Hedeflerimiz var. Yaklaşık bir aydır Davraz*dayız. Çok iyi bir çalışma ortamımız var. Sahamız güzel. Tesis çok iyi. Havası zaten çok çok iyi. Bence değeri bilinmeyen bir ortamda çalışıyoruz. Futbol İçin çok önemli bir yer aslında burası.

Isparta32spor geçen sene aslında iyi şeyler yapmış. Son anda Play Off’u kaçırmış. Bu sene amacımız öncelikle Play Off oynamak. İyi bir takım olmak, iyi mücadele etmek, iyi maçlar çıkarmak, seyircimizi memnun etmek. Önümüzde 1461 Trabzon maçı var. Tabi ilk maç. Kimin ne olacağı nasıl oynayacağı belli değil. En iyi şekilde sahaya çıkıp en iyisini yapmaya çalışacağız. Ben oyuncularıma inanıyorum çünkü çok iyi çalışıyorlar ve çok iyi de çalıştılar bir aylık dönemde. Bizim biraz antrenmanlarımız ağır. Baya yüklendik, hepsi bunun karşılığını verdi. Oyuncularıma ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.