CHP'liler Danışma Kurulu Toplantısında Buluştu

Isparta CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Yayınlanma:
CHP'liler Danışma Kurulu Toplantısında Buluştu

Isparta CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya CHP Milletvekili Yalım Halıcı, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan Milletvekili Yalım Halıcı; "Merkez İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Danışma Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Değişim sürecinden sonra yerel seçimlerde birinci parti olurken ve şimdi de iktidara yürürken ki süreçte artı ve eksilerimizi değerlendirdik. Köklü Çınar Cumhuriyet Halk Partisi, bu Ülkenin kurucu ve kurtarıcı Partisidir. Bu büyük Ailemizin her bir üyesi ile, birlik içinde iktidara yürüyoruz. Danışma Kurulu Toplantımızı düzenleyen Merkez İlçe Başkanımız ve Yöneticileri, organizasyonda büyük emekleri olan Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız başta olmak üzere, İl Başkanımıza, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelerimize, Yöneticilerimize ve tüm katılımcılara, konuşma yaparak bizleri bilgindiren üyelerimize teşekkür ederiz. Biz büyük bir aileyiz!" dedi.

CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Avukat Birtan Özgün Takmaz ise; "Merkez İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen "Danışma Kurulu" toplantısına PM Üyemiz Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, İl Gençlik Kolları Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkanımız, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanımız, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız, İl-İlçe Yöneticilerimiz, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve değerli üyelerimiz ile birlikte katılım sağladık. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz; Birlik ve beraberliğimizi arttıran motivasyonu yüksek bir toplantı gerçekleştirdik. Üyelerin yönetimlere isteklerini ve yönetimin bir sonraki seçim için çalışmalarını anlattığı chp ısparta örgütleri içerisinde yeni bir heyecan yaratılan bu toplantıları sürekli olarak yapacağımızı bütün üyelerimize duyurmak isteriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.