Cumhuriyet Caddesinin Hali Ne Olacak?

Cumhuriyet Caddesi artık şehrin trafik yükünü kaldıramıyor.

Yayınlanma:
Cumhuriyet Caddesinin Hali Ne Olacak?

Meydan Avm’nin önceki yıl hizmete açılmasıyla birlikte Cumhuriyet Caddesi’nde oluşan trafik yoğunluğu sürücülere, esnaflara, yayalara ve bölgede ikamet eden vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Normal dönemlerde de hemen hemen günün her saati yoğun olan trafik, AVM’nin açılmasıyla yoğunluğunu neredeyse 5 katına çıkardı. Sürücüler, yetkililere çağrı da bulunarak, Cumhuriyet Caddesi’ne çok acil çözüm bulunmasını istediler.

TRAFİK YÖNÜ TEK ŞEDİRDE DÜŞÜRÜLMELİ

Vatandaşlar Vali Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e seslenerek ‘Trafik Sorununa çözüm istediler.

Cumhuriyet Caddesi bölgesinde araç yoğunluğu nedeniyle zaman zaman yaya olarak dahi ilerlemek mümkün olmuyor. Özellikle Salı günleri, ‘Salı Pazarının da’ kurulması bölgeyi içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Mesai saatleri bitiminde ise oluşan trafik yoğunluğu, metrelerce araç kuyruğu oluşmasına neden oluyor. Özellikle araçların bir ucu Fevzi Paşa İlkokulu önünde olurken, diğer ucu ise Kültür Sineması önüne kadar uzuyor. Yolun karşı yönünde de aynı yoğunluk oluşuyor. Bölgenin tek şeride düşürülmesi de talep ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum