Daşdöner ve Yönetim Kurulu’ndan TŞOF Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Daşdöner ve Yönetim Kurulu’ndan TŞOF hayırlı olsun ziyareti

Yayınlanma:
Daşdöner ve Yönetim Kurulu’ndan TŞOF Hayırlı Olsun Ziyareti

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanlığına seçilen Mehmet Yiğiner ve TŞOF Yönetim Kuruluna seçilen Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Ercan Soydaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TŞOF Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, yeni göreve gelen Mehmet Yiğiner ve Ercan Soydaş'ı tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Görüşmede, sektörün geleceği ve işbirliği olanakları üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Faruk Daşdöner, "Yeni görevlerinde Mehmet Yiğiner ve Ercan Soydaş'a başarılar diliyoruz. Hep birlikte çalışarak, sektörümüzün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz," dedi.

TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hep birlikte şoför esnafımızın sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağız," dedi.

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve Yönetim Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği bu ziyaret, sektör temsilcilerinin işbirliğini ve dayanışmasını güçlendirdi.

Yeni yönetime başarılar dilenirken, gelecekte yapılacak çalışmalar için olumlu bir başlangıç yapıldı.

Mehmet Yiğiner ve Ercan Soydaş'a yeni görevlerinde başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.