Deri İhtisas ve Karma OSB III. Etap çalışmaları Sürüyor

Deri İhtisas ve Karma OSB III. Etap çalışmalarını ele aldılar.

Yayınlanma:
Deri İhtisas ve Karma OSB III. Etap çalışmaları Sürüyor

Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Yönetim Kurulu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Çelik ve Isparta Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Marulcu, Deri İhtisas ve Karma OSB III. Etap çalışmalarını ele almak üzere bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıda organize sanayi bölgesinde I. Etabın yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı ve firmaların aktif bir şekilde çalıştığı ifade edilirken, II. Etapta ise 29 parselin tahsisinin yapılarak yine yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı ve kamulaştırma işlemlerinin devam ettiği vurgulandı. III. etap için de 105 firmanın müracaatta bulunduğu, 4 milyar TL doğrudan yatırım yapılacağı ve 1, 2, 3. Etapta toplam 6 bin kişilik istihdam sağlanacağı ifade edildi.

İlimizin ekonomik yönden kalkınmasına büyük katkı sağlayacak Deri İhtisas ve Karma OSB III. Etap çalışmalarının önümüzdeki süreçte atılacak somut adımların ardından hız kazanması bekleniyor.

Öte yandan, Isparta'ya kurulması planlanan Serbest Bölge ve 4. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili gelinen aşamalar paylaşıldı. Ayrıca, Isparta’da bu yıl 4-5-6 Ekim tarihlerinde düzenlenmesi planlanan 2. Turizm ve Gastronomi Fuarı ile ilgili de detaylar paylaşılarak fuara yönelik hazırlıklar, etkinliklerin kapsamı ve potansiyel katılımcılar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.