Dolandırıldı

Isparta'da banka görevlisi olarak tanıtan şüphelinin yönlendirmeleriyle banka hesaplarından 179 Bin 500 tl yatıran kişi dolandırıldı.

Yayınlanma:
Dolandırıldı

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne müracaatta bulunan M.V. kendisini telefon ile arayarak banka görevlisi olarak tanıtan şüphelinin yönlendirmeleriyle banka hesaplarından 179 Bin 500 lirayı başka banka hesaplarına transfer ettikten sonra dolandırıldığını anlayarak şikayetçi oldu.

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, paranın gittiği hesap hareketleri üzerinden yapılan detaylı çalışma sonucu olayın şüphelisinin G.G. isimli şahıs olduğu tespit etti.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan koordineli çalışma sonrası G.G. kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.