Eğirdir Triatlonu Türkiye Kupası Sona Erdi

Eğirdir İlçesinde bu yıl 23. cüsü düzenlenen Eğirdir Triatlonu ilk defa Altınkum Plajında yapıldı.

Yayınlanma:
Eğirdir Triatlonu Türkiye Kupası Sona Erdi

Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 400 sporcunun katıldığı yarışma, M3, Yıldız, Genç, Elit, Paratriatlon ve Yaş Grupları olmak üzere 6 kategoride düzenlendi.

Yarışmalar cumartesi günü sabah saat 07.00’de başlayarak bugün öğlen gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer yaptığı açıklamada, "Türkiye Triatlon Eğirdir ayağının 23’üncüsü hepimize hayırlı olsun. Sporcularımıza ayrı ayrı başarılar diliyorum. 23 yıldır Türkiye triatlon yarışlarını Eğirdir olarak düzenliyoruz ve çok mutluyuz. Bu yıl bizim ilk yılımız, bu takımın birer oyuncularıyız. Bu değerli ülkemiz, bölgemiz ve özellikle ilimiz için çok değerli olan bu organizasyonu yapmanın şerefini yaşıyoruz ve çok güzel oluyor. Kazasız belasız bir yarış diliyorum." dedi.

Yarışmaların ardından Cumartesi günü düzenlenen ödül töreninde Aksu Kaymakamı ve Eğirdir Kaymakam Vekili Saltuk Buğrahan Açıkbaş, Belediye Başkanı Mustafa Özer, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya ve İlçe Protokolü, sporculara madalyalarını takdim ettiler.

Bugün öğlen saatlerinde yarışmaların sona erdiği 23. Eğirdir Triatlonu yapılan ödül töreni ile sona erdi. Yarışlarda dereceye giren sporculara ödüllerini Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Triatlon Federasyonu yetkilileri ve ilçe protokolü takdim etti.Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer Triatlon organizasyonda gönüllü olarak hizmet veren Fransa’dan gelen öğrencilere ve gönüllü destekçilere madalya takdim ederek katılımcılara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.