Evini Pis Su Bastı Belediyeden Şikayetçi Oldu

Hızırbey Mahallesi 1582 sokakta ikamet eden Ayşe Bozkurt, evini basan lağım sonrası Gülistan Polis Merkezine gidip, Isparta Belediyesi’nden şikayetçi oldu.

Yayınlanma:
Evini Pis Su Bastı Belediyeden Şikayetçi Oldu

Hızırbey Mahallesi’nde ikamet eden Ayşe Bozkurt isimli vatandaş, geçtiğimiz 11 Ekim Cuma günü bahçe ikametini lağım bastığı gerekçesiyle Isparta Belediyesi’nden davacı oldu.

Evini lağım bastığını gördüğü andan itibaren Isparta Belediyesi’nden yardım istediğini ifade eden Ayşe Bozkurt isimli kadın, ihbardan bir buçuk saat sonra belediye ekiplerinin evine geldiğini belirtti.

Ekiplerin kendileriyle ilgilenmediğini belirten Bozkurt, zararının 200 bin TL olduğunu belirtti. Evine polis ekiplerini de çağıran Ayşe Bozkurt, daha sonra emniyete giderek şikayetçi oldu.

Konuyla ilgili olarak ifade veren Bozkurt: “11.10.2024 günü saat 17.00’de ikametimin mutfağında bulunan kurutma makinesi ve bulaşık makinesinin altından suların geldiğini gördüm. Suyun rengi koyulaşmaya başladı ve lağım kokusu gelmeye başladı. Kendi imkanlarımla durumu kontrol altına almaya başladım. Hemen olaya müdahale etmeleri için Isparta Belediyesine saat 17.30’da bilgi verdim. Ekipler saat 19.00’da geldi. Rögar giderini ve rögar üzerinde asfalt olduğu için sadece tıkalı olan rögara su basarak gittiler. Rögar tıkalı olduğu için ilk mutfaktan, daha sonra da banyodan ve tuvaletten lağım suyu fışkırdı. Yine belediyeye birçok kez ihbarda bulunduk.

Saat 21.00 sıralarında başka bir belediye ekibi geldi. Konu ile alakalı kendilerinin saat 20.00’de sıralarında bilgilendirildiklerini ifade ettiler. Ekiplere sıkıntının ana rögarda olduğunu defalarca söylememize rağmen, ekipler sıkıntının binada olduğunu söylediler. Belediye yetkilisi tarafından bizden ilgili birime para yatırıp, sıraya girmemizi belirttiler. Belediye ekibinin dışında başka bir ustanın yardımı ile rögar kapağı bulundu. kepçe ile rögarı açtılar, içinde bulunan pisliği temizlediler. Konuyla alakalı olarak lağım basmasını bildirmiş olduğumuz halde müdahalede geciken ve ikametimde bulunan eşyalarımın zarar görmesine neden olan Isparta Belediyesi yetkilisinden maddi ve manevi olarak davacı ve şikayetçiyim. Tespitlerimize göre toplam zararım 200 bin TL’dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum