Gölümüzün Korunması İlk Önceliğimiz

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Abdullah Borca ve Çevre Mühendisleri, Eğirdir'de incelemelerde bulundular.

Yayınlanma:
Gölümüzün Korunması İlk Önceliğimiz

sparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Abdullah Borca ve Çevre Mühendisleri Belediye Başkanımız Mustafa Özer'i makamında ziyaret etti.

Gölümüzün Korunması İlk Önceliğimiz

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca Eğirdir ve Eğirdir Gölümüz kıyısında incelemelerde bulundu. Başkan Özer ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca, Eğirdir çarşıda ve Eğirdir Gölü kıyısında bir dizi incelemelerde bulunarak yapılan ziyaretler sırasında, göl çevresindeki çevre düzenlemeleri ve koruma çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gölümüzün Korunması İlk Önceliğimiz Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer yaptığı açıklamada ;Önceliğimiz Eğirdir Gölü olmalı, Gölümüzün Korunması için elimizden gelenden fazlasını yapmamız lazım vatandaşlarımızın sorunlarını ve önerilerini dinleyerek, çözüm yolları üzerinde fikir alışverişinde bulunacağız." dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.