Gül Koşusu Ödül Töreni Düzenlendi

Isparta Uluslararası Gül Festivali ikinci gününde de çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Yayınlanma:
Gül Koşusu Ödül Töreni Düzenlendi

Isparta Uluslararası Gül Festivali ikinci gününde de çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda aralarında milli sporcuların da olduğu birçok yaş kategorisinden sporcu Gül Koşusunda ter döktü.

Sabah saatlerinde Isparta Valiliği önünden başlayan koşuda sporcular 15 km’lik mücadele sonunda yine Isparta Valiliği önünde yarışı sonlandırdılar.

Gül Koşusunda dereceye girenler için Isparta Valiliği önünde 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında ödül töreni düzenlendi. Törene Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Gençlik ve Spor Müdürü Mahmut Danayiyen, Belediye Başkan Yardımcıları ve sporcular katıldı.

Protokol üyeleri tarafından tebrik edilerek madalya ve ödülleri verilen sporcular Gül Festivali kapsamında Isparta’da yarışmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.