“Güller Isparta’da Açar”

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bilgilendiriyor.

Yayınlanma:
“Güller Isparta’da Açar”

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Ağustos ayında kapsamlı bir bilgilendirme kampanyası düzenleyerek, 972 vatandaşa çeşitli güvenlik
konularında farkındalık kazandırdı.

Kampanya kapsamında, işyerleri ve kurumlarda yapılan ziyaretlerle, vatandaşlara "Siber Güvenlik ve Telefon Dolandırıcılığı, Açıktan Hırsızlık, KADES ve UYUMA Aplikasyonları, Emniyet Kemeri Takmanın Önemi, Güvenli İnternet Kullanımı" gibi önemli konularda bilgi aktarıldı.

Özellikle telefon dolandırıcılığı ve siber güvenlik tehditlerine karşı alınması gereken önlemler, bilinçli internet kullanımı ve kadınlar için geliştirilen KADES uygulamasının tanıtımı, halkın büyük ilgisini çekti. Toplumun güvenliğinin sağlanması adına, bu tarz faaliyetlerin önemine dikkat çeken Emniyet Müdürlüğü, bilgilendirme çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti.

Ayrıca, 23 Temmuz 2024 - 15 Aralık 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan “Güller Isparta’da Açar” projesi kapsamında 1 Ağustos 2023'te 15-24 yaş arası 15 gence yönelik bir yaş pasta kursu başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.