Isparta Bürokrasisi Zadeoğlu'ndan Yoksun Mu Kalacak?

Isparta bürokrasisindeki etkisini kaybeden Zadeoğlu'nun emekli olacağı konuşuluyor.

Yayınlanma:
Isparta Bürokrasisi Zadeoğlu'ndan Yoksun Mu Kalacak?

Mahmut Zadeoğlu Öğretmenevi Müdürlüğüne atanmasıyla başlayan hızlı yükselişinin ardından herhangi bir mesleki bilgi, birikim ve tecrübesi olmamasına rağmen siyasi irade ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanmıştı.

Görevi süresince çok fazla şikayet alan Zadeoğlu, ne yazık ki çok sayıda şaibe ile gündeme gelmişti.

Özellikle davet usulü yaptırdığı okul güçlendirme çalışmaları, kamu kaynaklarının ne kadar şeffaf ve adil kullanıldığına dair ciddi soru işaretleri doğurmuş ve soruşturmalar açılmıştı.

Ancak, seçimler sonrası değişen siyasi atmosferde, yeni siyasilerle fazla mesai yapma şansı bulamadan görevinden hızla uzaklaştırılmıştı.

Ardından bu uzaklaştırma kararının iptal için mahkemeye taşımış, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine geri dönmek istemiş ve mahkemenin verdiği red kararının ardından göreve geri dönememişti.

Geçtiğimiz aylarda Isparta AFAD Müdürlüğüne atanmak istenilen Zadeoğlu, şehrin milletvekillerinin müdahalesiyle göreve gelmesi engellenmişti.

Bürokrasi kulislerinden edinilen bilgilere göre; Isparta AFAD Müdürü olamayan Mahmut Zadeoğlu'nun kısa süre içinde emekli olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum