Isparta-İstanbul Uçak Sefer Saatlerinde Yeni Düzenleme Yapıldı

Isparta-İstanbul Uçak Sefer Saatlerinde Yeni Düzenleme Yapıldı

Yayınlanma:
Isparta-İstanbul Uçak Sefer Saatlerinde Yeni Düzenleme Yapıldı

Isparta ile İstanbul arasındaki uçak sefer saatlerinde önemli bir değişiklik gerçekleşiyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, haftanın 5 günü düzenlenecek uçuşlara ek olarak diğer 2 gün için gece uçuşlarının da organize edilmesini talep etti.

Yapılan düzenlemeye göre, Isparta'dan saat 16.10'da kalkacak olan uçak, İstanbul'a saat 17.30'da varacak. İstanbul'dan ise saat 14.05'te havalanan uçak, Isparta'ya saat 15.25'te ulaşacak. Bu yeni saatler 18 Temmuz 2024 tarihi itibariyle yürürlüğe girecek ve 26 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, yapılan değişiklikle ilgili olarak bir açıklama yaptı. Başkan Çelik, Isparta'dan İstanbul'a seyahat edecek olan vatandaşlara uçuşları mümkün olduğunca Isparta'dan gerçekleştirmelerini önerdi. Ayrıca, uçakların tam kapasiteyle dolması halinde ikinci bir uçuş talep edilebileceğini belirtti. Başkan Çelik, Süleyman Demirel Havalimanı'nda haftanın 5 günü gündüz uçuşlarına ek olarak diğer 2 gün için gece uçuşlarının da düzenlenmesini talep ettiklerini ifade etti.

Başkan Çelik ayrıca, Isparta'ya yönelik çalışmalardan dolayı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Dr. Hüseyin Keskin'e teşekkür etti ve gece uçuşları konusunda da desteklerini beklediklerini söyledi.

Yapılan bu düzenlemeyle birlikte Isparta ve İstanbul arasındaki ulaşımın daha etkin ve düzenli hale getirilmesi amaçlanıyor. Haftanın 5 günü düzenli uçuşlarla birlikte gece uçuşlarının da eklenmesiyle seyahat edenlerin daha fazla esneklik ve seçenek sunulması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.