Isparta Turizm ve Gastronomi Fuarı İşbirliği Protokolü İmzalandı

Isparta Valisi Aydın Baruş başkanlığında, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO Kurulu Başkanı Metin Çelik ve paydaş kurumların katılımıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Turizm ve Gastronomi Fuarı’na ilişkin bir toplantı yapıldı.

Yayınlanma:
Isparta Turizm ve Gastronomi Fuarı İşbirliği Protokolü İmzalandı

sparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından koordine edilen fuar, Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve paydaş kurumların destekleriyle düzenleniyor. Geçen yıl büyük bir başarıyla gerçekleştirilen fuarın ikincisi, 3-4-5-6 Ekim tarihleri arasında Gökkubbe Fuar Alanı'nda ziyaretçilere kapılarını açacak. Bu kapsamda Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası arasında fuara ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Toplantıda fuarda yer alacak etkinlikler, katılımcı firmalar ve tanıtım stratejilerinin geliştirilmesi gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Bu yılki fuarın, Isparta'nın turizm ve gastronomi alanındaki potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.