Isparta32spor İskenderunspor'u Konuk Edecek

Isparta32spor İskenderunspor'u Konuk Edecek: Hedef Mutlak 3 Puan!

Yayınlanma:
Isparta32spor İskenderunspor'u Konuk Edecek

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ispartaspor, bu hafta kendi sahasında İskenderunspor’u konuk edecek.

Pazar günü saat 19.00’da Atatürk Stadyumu’nda oynanacak kritik mücadelede pembe-yeşilliler galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak.

Teknik direktör Koray Palaz yönetimindeki takım, hafta içi yapılan antrenmanlarla maça odaklanmış durumda. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Palaz, taraftarın desteğine vurgu yaparak, “Kepezspor maçında istemediğimiz bir sonuç aldık ama önümüzde yeni bir maç var. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık ve İskenderunspor karşısında taraftarımızın desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu önemli mücadelede yanımızda görmek istiyoruz. Ispartaspor her zaman bu şehrin gururu olmuştur ve biz de taraftarımızla birlikte mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum