Isparta32Spor'da Fuat Buruk Dönemi Başladı

​​​​​​​Isparta32spor Teknik adam Fuat Buruk nezaretinde 15 Temmuz’da top başı yapacak.

Yayınlanma:
Isparta32Spor'da Fuat Buruk Dönemi Başladı

2024 – 2025 Futbol Sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek temsilcimiz Isparta32Spor daha önceden Kamuoyuna duyurduğu teknik adam Fuat Buruk İle 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Isparta32spor Teknik adam Fuat Buruk nezaretinde 15 Temmuz’da top başı yapacak.

“YERİNDE TRANSFERLER YAPIP SEZONA BAŞLAYACAĞIZ”

Mevcutta 17-18 sözleşmeli Futbolcunun olduğunu ifade eden Isparta 32spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir transferde aceleci olmayacaklarını yarinde transferler ile yeni sezana başlayacaklarını söyledi.
​​​​​​​
Başkan Özdemir konuşmasında şu görüşlere yer verdi;
“2024- 2025 Futbol Sezonunun ilk adamını atıyoruz. Ispartalılara hayırlı uğurlu olsun. Başarılı bir sezon geçirip bitirebildigimiz en iyi yerde sezonu bitireceğiz. İlk adım olarak yönetimi kurduktan sonra 2. Adım olarak hocamızla anlaştık. 3. Adım olarak Transfer sezonu başlayacak. Çok aceleci davranmaya gerek yok. Mevcutta 17-18 futbolcumuz var. Yerinde transferler yapıp sezona başlayacağız. 15 Temmuz’da toplanıp takımımız ilk kampını yapacak. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Kazanan Isparta32spor olur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.