Isparta’da Öldüresiye Dayak

Isparta’da yaşayan 48 yaşındaki Mehmet Gök, iddiaya göre kardeşleri ve yeğenleri tarafından darp edildi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, şikayetçi oldu.

Yayınlanma:
Isparta’da Öldüresiye Dayak

Isparta’da yaşayan 48 yaşındaki Mehmet Gök, iddiaya göre kardeşleri ve yeğenleri tarafından darp edildi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, şikayetçi oldu.

Darp edilen Mehmet Gök’ün eşi Hatice Gök ise yaptığı açıklamada; ‘Tarlada çıkan tartışmada eşimi 2 buçuk saat döverek, işkence ettiler. Traktörün arkasına eşimi bağlayıp sürüklemişler. Tanınmayacak hale getirdiler. Eşim işkenceden bayılmış kaç kere su döküp ayıltıp bir daha dövdüler’ dedi.

Olay geçen 10 Temmuz günü Senirkent İlçesi Kayaağzı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Gök, kardeşleri ve yeğenleri tarafından tarlada darp edildi. Ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mehmet Gök’ün eşi Hatice Gök; “Eşimin babası vefat ettikten sonra yaklaşık 60 dönümlük tarla 4 kardeşe kaldı. Miras daha paylaşılmadı ama eşimin kardeşi paylaşılmamış tarlanın içine içinde yaklaşık 20 dönümlük alana karpuz dikmiş. Eşim de dikilen yere bakmak için olay yerine gidiyor. Orada bir çoban, eşimin tarlaya girdiğini kardeşlerini arayıp haber vermiş. Eşimin 2 kardeşi ve yeğenleri kocamın yanına geliyor. Tarlada çıkan tartışmada eşimi 2 buçuk saat döverek, işkence ediyorlar. Traktörün arkasına eşimi bağlayıp sürüklemişler. Tanınmayacak hale getirdiler. Eşim işkenceden bayılmış kaç kere ama su döküp ayıltıp bir daha dövdüler. Cebindeki parayı, benim üzerime olan arabanın anahtarını aldılar. Aracıma zarar verdiler. En sonunda eşimin halasının oğlunu arayıp, bunu alın diye haber göndermişler’ dedi.

Eşi Mehmet Gök’ü önce Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne kaldırdıklarını anlatan Hatice Gök, ‘Elmacık kemikleri, kaburgaları, burnu kırıldı. Her yeri mosmor kaldı. Eğirdir’den Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk ettiler. Kocama 4 tane rapor yazdılar. Bu olayı gerçekleştirenler; ‘Eğer ceza almazsak bu daha hiçbir şey daha kötüsünü yapacağız’ demişler. Eşimin bilinci gidip geliyor, girdiği yerleri unutuyor. Kafasına darbe almış, hafızasında sorunlar oluştu. Can güvenliğimiz yok, korkuyoruz. Şikayetçi olduk" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.