Isparta'da Yeni Dönem Servis Ücretleri Belli Oldu

Isparta'da Yeni Dönem Servis Ücretleri Belli Oldu

Yayınlanma:
Isparta'da Yeni Dönem Servis Ücretleri Belli Oldu

9 Eylül itibarıyla 2024-2025 eğitim öğretim yılı başlayacak. Ailelerin en çok merak ettiği konulardan biri de okul servis ücretleri oldu.

Servis ücretlerindeki artış, bu yıl %22,5 olarak belirlenirken, bu oranın Türkiye genelindeki ortalamanın altında olduğu ifade edildi.

SER TUR Başkanı Ali İhsan Kaya, Demokrat Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıla göre servis ücretlerinde %22,5 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

Kaya, bu oranın Türkiye ortalamasının altında olduğuna dikkat çekerek, "Mazotun 45 TL olduğu günümüzde, geçen seneye oranla %22,5 zam yaptık. Türkiye ortalamasının altında bir oran belirledik," dedi.Kaya'nın verdiği bilgilere göre, 2 biniş ücreti 1850 TL olarak belirlenirken, 3 veya 4 biniş ücreti ise 2450 TL olarak belirlendi. Ayrıca, servis ücretlerine 350 TL'lik bir rehber ücreti eklenecek. Bu ücretler, hem ilkokul hem de ortaokul öğrencileri için geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum