ISUBÜ Teknofest Yarışmalarında 2. Oldu

2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında ISUBÜ Teknoloji Fakültesi Öğrencisinin Hazırladığı Proje Türkiye İkincisi Oldu.

Yayınlanma:
ISUBÜ Teknofest Yarışmalarında 2. Oldu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü 2024 Teknofest Yarışmalarında İkincilik Derecesi elde etti.

2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları final değerlendirmeleri 11 Temmuz 2024 tarihinde çevrimiçi olarak tamamlandı.

2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları final aşamasında 9 kategoride toplam 90 Proje değerlendirmeye alındı. Her kategoride jürilerin verdiği karar neticesinde Birincilik, İkincilik ve Üçüncülük ödülleri sahibini buldu. Böylece final yarışmasında 27 proje ödüle layık görüldü.

Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü Bölümü öğrencilerinden Serdar Yüksek, Dr. Öğretim Üyesi Burhan Duman danışmanlığında yürüttüğü "Derin Öğrenme ve Bilgisayarlı Görü ile Etiketi (Barkodu) Olmayan Ürünlerin Fiyatlandırılması" isimli projesiyle Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarının Akıllı Şehirler ve Ulaşım kategorisinde İKİNCİLİK ödülü almaya hak kazandı. Proje, 2-6 Ekim tarihlerinde Adana'da gerçekleşecek olan Teknofest fuar günlerinde sergilenecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.