Kafeler Caddesi Motor Trafiğine de Kapatıldı

Kafeler Caddesi Motor Trafiğine de Kapatıldı

Yayınlanma:
Kafeler Caddesi Motor Trafiğine de Kapatıldı

Isparta'nın en hareketli noktalarından biri olan Kafeler Caddesi'nde, yeni bir uygulama ile motosiklet ve bisiklet girişleri saat 11.00 ile 24.00 arasında yasaklandı. Bu kurala uymayan sürücülere ise 690 lira ceza uygulanıyor.

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yasak saatler içinde caddeye giriş yapan araçları titizlikle denetliyor. Uygulama, esnaf ve vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Esnaflar, caddede yürüyen müşterilerinin artık daha güvenli hissettiğini ifade ederken, vatandaşlar da bu değişiklikten memnun olduklarını dile getirdi.

Bir vatandaş, "Daha önce sürekli arkadan bir motosiklet gelecek diye endişe ediyordum. Bu uygulama gerçekten çok iyi oldu. Artık cadde daha güvenli," şeklinde konuştu. Polisin sıkı kontrolleri sayesinde, kural ihlali yapan sürücü sayısının da azaldığı gözlemleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum