Kardeş Katilinin İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Yalvaç ilçesinde çıkan kavgada kardeşi Ayhan Öztaş'ı (40) pompalı tüfekle vurup öldüren Doğan Öztaş’ın (45) daha önce de cinayetten hüküm giydiği, 12 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 2022 yılında tahliye edildiği bildirildi.

Yayınlanma:
Kardeş Katilinin İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Yalvaç ilçesine bağlı Sücüllü köyünde dün saat 20.00 sıralarında Doğan Öztaş ile kardeşi Ayhan Öztaş arasında geçmişteki bir husumet nedeniyle kavga çıktı.

Kavgada Doğan Öztaş, pompalı tüfekle Ayhan Öztaş'a ateş açtı. Öztaş, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaşamını yitirdi.

Çocuklarının kavgasına engel olmak isteyen Bayram Öztaş da hafif yaralandı.

Evli ve 3 çocuk babası Ayhan Öztaş'ın cenazesi, otopsi için Yalvaç Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Olaydan sonra kaçan Doğan Öztaş ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Öztaş'ın ilk ifadesinde, "Aramızda 10 yıllık husumet vardı. Köye geldiğini duydum. Babamlarla akşam yemeği için ilçede etli ekmek yaptırmış. Bana da getirdi. 'Neden getirdin bunları? Senin getirdiğin şeyi yemem' dedim, gitti. Sonra pompalı tüfekle eve gittim, ateş ettim" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.