Kayıp Olarak Aranıyordu Cansız Bedeni Bulundu

Isparta’da yaklaşık 4 gündür haber alınamayan 51 yaşındaki Murat Göl, Sidre Mahallesi'ndeki ormanlık alanda ölü bulundu.

Yayınlanma:
Kayıp Olarak Aranıyordu Cansız Bedeni Bulundu

Edinilen bilgilere göre, cezaevinden izinli çıkan ve son olarak Halıkent Mahallesi'nde görülen Göl’den haber alınamıyordu.

Ailesinin kayıp başvurusunun ardından güvenlik güçleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucunda, Göl’ün ormanlık alanda kendini ağaca asarak yaşamına son verdiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Göl’ün cenazesi otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.