Kuyumcuya Sahte Bilezik Bozduran Şahıs Yakalandı

Antalya’dan Isparta’ya gelen ve sahte 2 adet altın bilezik bozduran şahıs yakalandı.

Yayınlanma:
Kuyumcuya Sahte Bilezik Bozduran Şahıs Yakalandı

Antalya’dan gelerek Isparta’da kuyumcuya sahte 2 adet altın bilezik bozduran şahıs yakalandı.

Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “29.06. 2024 günü ilimizde faaliyet göstermekte olan iki farklı kuyumcuya gelen şüpheli B.H. isimli şahsın 2 adet bilezik bozdurarak 30.000 TL para aldığı daha sonra kuyumcu sahiplerini yaptığı kontrollerde bileziklerin sahte olduğunu anlaşılarak dolandırıldıklarını beyanla Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği gelerek şikayetçi olmuşlardır.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda şüpheli şahısların geliş ve gidiş güzergahlarındaki kamera görüntüleri incelenmiş ve olayı gerçekleştiren şahısların Antalya İlinden bir araçla İlimize geldikleri daha sonra tekrar Antalya İli istikametinde gittiklerinin anlaşılması üzerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli yapılan çalışma sonrası şahısların yakalanması sağlanmıştır. Şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.