LGS’de Nazmiye Demirel Ortaokulu Farkı

Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını açıklandı. Sınavla ve yerel yerleştirme kapsamında açık kalan kontenjanlara nakil işlemleri iki dönem halinde yapılacak.

Yayınlanma:
LGS’de Nazmiye Demirel Ortaokulu Farkı

Açıklanan yerleştirme sonuçlarına göre Nazmiye Demirel Ortaokulu öğrencileri önemli başarılara imza attı. Nazmiye Demirel Ortaokulu’ndaki 198 öğrenciden 21’i Fen Lisesine yerleşti. 59 öğrenci de sınavla öğrenci alan okullara yerleşti.

Nazmiye Demirel Ortaokulu’ndan 14 öğrenci de Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesine yerleşti. Sağlanan başarıdan dolayı öğrenci ve velileri tebrik eden Nazmiye Demirel Ortaokulu Müdürü Yücel Kesiktaş, bu başarıya büyük katkı sağlayan öğretmen ve idarecilere de teşekkür etti.

Öte yandan yerleştirmeye esas 1. nakil için tercihler 26 Temmuz’a kadar yapılabilecek ve 1. nakil sonuçları 29 Temmuz’da açıklanacak. İkinci nakil tercih başvuruları ise 29 Temmuz-2 Ağustos’ta alınacak, sonuçlar 5 Ağustos’ta ilan edilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.