Mürüvvet Başdeğirmen Aile Sağlığı Merkezi Dualarla Açıldı

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ailesi tarafından yaptırılan ve Isparta'nın 6 mahallesinin ortak olarak kullanacağı Kurtuluş Mahallesi Mürüvvet Başdeğirmen Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Yayınlanma:
Mürüvvet Başdeğirmen Aile Sağlığı Merkezi Dualarla Açıldı

Isparta’da 13 Mayıs 2023 tarihinde geçirdiği talihsiz bir kaza neticesinde hastanede tedavisi süren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kızı Mürüvvet Başdeğirmen’in adını taşıyan Aile Sağlığı Merkezi 2 katlı olarak inşa edildi.

Aile sağlığı merkezinde danışma ve bekleme alanları, 4 hekim ve muayene odası, acil müdahale odası, kan alımları için laboratuvar, gebe izlem odası, bebek izlem odası ve emzirme odaları bulunuyor. Personel ve hastalar için ayrı tuvaletlerin bulunduğu binada ayrıca bir adette mutfak bölümü yer alıyor.

Kurtuluş Mahallesi Mürüvvet Başdeğirmen Aile Sağlığı Merkezinin açılış törenine Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ve oğlu Celal Başdeğirmen’ in yanı sıra Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Fatin Rüştü Karakaş, Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, Isparta İl Jandarma Komutanı İlker Şimşek, Isparta İl Müftüsü Muharrem Biçer, Isparta İl Sağlık Müdürü Mustafa Serhat Küçükcoşkun, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç,AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, AK Parti önceki dönem Isparta Milletvekili Recep Özel’in yanı sıra il protokolü, siyasi parti, iş ve meslek odası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da telgraf göndererek şehre kazandırılan sağlık ocağından dolayı Başdeğirmen ailesini tebrik etti, Mürüvvet Başdeğirmen’e de acil şifa dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.