Müsavat Dervişoğlu Isparta’da

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu bir takım ziyaretlerde bulunmak için Isparta’ya geldi.

Yayınlanma:
Müsavat Dervişoğlu Isparta’da

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu bir takım ziyaretlerde bulunmak için Isparta’ya geldi. İlk olarak İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Başkan Dervişoğlu’nu Parti Binasında İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

Parti binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dervişoğlu hükümete de verdi veriştirdi. Özellikle kamu tasarrufları tedbirleri üzerinde duran Dervişoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘Kamu tasarrufu diye bir tedbir çıkartıyorlar, tasarrufu halktan vatandaştan bekliyorlar. Kamu tasarruf tedbirini çıkartan hükümet ise bir Amerika ziyareti yapmak için aynı anda 5 uçak kaldırıyor. Şimdi soruyorum sizlere sizin yaptığınız tasarruf hükümet yetkilileri 5 uçakla Amerikaya gitsin gelsin diye mi?

Dereboğazı Yolunu ve Eğirdir Gölünü Ele Aldı

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Isparta’nın en önemli sorunlarından olan Dereboğazı yolu ve Eğirdir Gölünü de ele aldı. Dervişoğlu konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi; Türkyie’nin her yerinde olan sorunların benzerleri Isparta’da da yaşanıyor. Çağımızda yaşanmaması icabet eden sorunlar böyle bir dönemde yol ve ulaşımdan kaynaklı sorunlar olmaması lazım vilayetlerimizin. Ayrıca çevresel duyarlılıkları olmayan bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız. Doğamıza , gölümüze, ormanlarımıza sahip çıkma noktasında bir takım eksiklik içerisinde bu hükümet. Bizler tüm sorunların çözümü noktasında gerek Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerekse kamuoyu huzurunda sıklıkla açıklıyoruz.

Devletin otonom yatırımları vardır yani yapmak zorunda olduğu yatırımlar vardır.Bu dereboğazı yolu ihmalden başka bir şey değildir. Baktığınız zaman Türkiye’nin en verimli arazilerinin burada olması lazım burası göller bölgesi ürün çeşitliliğinin çok olması gereken bir bölge fakat günümüzde ne yazık ki parayı bankalar kazanıyor çiftçiler zarar ediyor. Eğer bankanın para kazanıp, çiftçinin zarar ettiği bir tablo varsa ortada bir yanlışlık olduğu aşikardır. Isparta rahmetli Süleyman Demirel’den sonra gelişmedi. Isparta’nın büyümesi lazım. Sembol şahsiyetleri yetiştiren yöreler, o şahsiyetlerin vizyonuna bakarak yol haritası oluşturur. Süleyman Demirel kalkınmış bir Türkiye hayal ediyordu. Dolayısı ile Isparta’dan bakarak onun mirasına bugüne kadar sahip çıkılmadığını görüyoruz. Isparta’nın sorunları hakkında fikir sahibiyiz konunun da takipçisiyiz. Süleyman Demirel gibi önemli bir ismin doğup, büyüdüğü, serpildiği yörenin sorunlarını, sıkıntılarını bilmemek mümkün değildir’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.