Mutluluklar Dileriz...

İçişleri Bakanlığı eski hukuk müşavirlerinden Avukat Tahir Alan'ın kızı Dr. Aybüke Alan, Dr. Nazmi Borazan ile hayatını birleştirdi.

Yayınlanma:
Mutluluklar Dileriz...

İçişleri Bakanlığı eski hukuk müşavirlerinden Avukat Tahir Alan'ın kızı Dr. Aybüke Alan, Dr. Nazmi Borazan ile hayatını birleştirdi.

Şerife ve Tahir Alan'ın kızları Aybüke ile Şükran Nazoğlu ve Ali Borazan'ın oğulları Nazmi'nin nikah töreni 29 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Isparta Modapark Kongre ve Düğün Salonu(Kır Bahçesi)'nda gerçekleştirilen nikah törenine her iki ailenin dost ve akrabaları ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikah şahitliklerini; İçişleri eski Bakanı İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Isparta Milletvekilleri, Mehmet Uğur Gökgöz, Hasan Basri Sönmez, önceki dönem Isparta Milletvekili Recep Özel, İçişleri eski Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, Sabri Erdil, Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta eski Valilerinden Konya Valisi Vahdettin Özkan, Uşak Valisi Turan Ergül, Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevikbaş, İş insanı Adnan Demirel, Burdur eski Milletvekili Bayram Özçelik, Ahmet Onurcan Durmuş ve Fatma Tuğçe Çakmak yaptı.

Nikahın ardından davetliler, genç çifte mutluluklar diledi.

Biz de Ajans32 olarak gençlerin ailelerini tebrik ediyor, Aybüke Alan ile Nazmi Borazan'a çıktıkları evlilik yolunda mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.