Onlarca Tuğla Yola Döküldü

Anadolu Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen bir trafik kazasında bir tır kontrolünü kaybederek yoldan çıktı. Sürücü ise kazada yaralandı. Kazada tırın yükü olan Tuğlalar yola saçıldı.

Yayınlanma:
Onlarca Tuğla Yola Döküldü

Edinilen bilgilere göre, Anadolu Mahallesi'nden Gül Petek Sanayi istikametine seyir halinde olan bir tır, viraja yaklaştığı sırada sürücüsünün kontrolünü kaybederek yol dışına çıktı. Kazanın etkisiyle tırın taşıdığı Tuğlalar yola saçıldı, bu da trafik akışını olumsuz etkiledi. Hızla müdahale edilmesi gereken durumun farkında olan polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak güvenliği sağladı.

Yolun temizlenmesi ve trafiğin normale dönmesi için ekipler çalışma başlattı. Ayrıca, kazada yaralanan tır sürücüsü hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yetkililer, kazanın neden meydana geldiğini araştırmak için gerekli incelemeleri başlattı. Trafik akışının yeniden normale dönmesi için Karayolları müdürlüğü ekipleri gerekli çalışmaları yaparak yolu tekrar kullanıma açtı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.