Orman Ekipleri Teyakkuz'da

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Yayınlanma:
Orman Ekipleri Teyakkuz'da

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Başkanlığında, telekonferans yöntemi ile genel değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Isparta Orman İşletme Müdürü ve Etüt Proje Başmühendisi katılım sağladı.

Toplantıda Genel Müdür Bekir Karacabey, havaların yüksek seyrettiği bu günlerde orman yangınlarına karşı tüm ekiplerin teyakkuz halinde olması, yol kenarı bakım çalışmalarına önem verilmesi, orman yangın gönüllüleri eğitimlerine devam edilmesi, 2024 yılı programlarının aksaklığa meydan verilmeden tamamlanması, 2025 yılı programları ile yapılan ormancılık faaliyetlerinin kontrol ve denetimlerinin yapılması gibi konularda çalışmalara devam edilmesi talimatını vererek özveri ile çalışan tüm personellere kolaylıklar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.