Otomobil Tutkunları Bu Habere Dikkat

AFT Tanıtım Limited Şirketi, Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde otomobil tutkunları için yerini aldı.

Yayınlanma:
Otomobil Tutkunları Bu Habere Dikkat

AFT Tanıtım Limited Şirketi, Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde otomobil tutkunları için yerini aldı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada; “Sevgili Otomobil Tutkunları,.. İçinde bulunduğumuz şartlar zorlayıcı olsa da biz, sizlerin de varlığından güç alarak 6 yıl sonra tekrar Isparta’da Gökkubbe’nin altında toplanmaktan mutluyuz ve gururluyuz.

Sektörün içinde bulunduğu koşullar, üretim maliyetleri ve vergi artışlarının son tüketiciye yansımaları, ithal araç tedarikinden kaynaklanan olumsuzlukları da göz önünde bulundurunca, organizasyonumuzda yer alan katılımcıların çoğunun Isparta dışından gelmelerine rağmen bugün bu kapıyı açabilmenin, hem de bir önceki organizasyonumuza göre katılımcı ve marka sayısı açısından %50’lik artışla açabilmenin önemli bir gelişme olduğunu düşünüyoruz.

Ayrıca bu durumu; Isparta, Burdur ve Göller Bölgesi’nin potansiyeline ve AFT Tanıtım olarak bizlere olan güvene ve inanca dair bir gösterge olarak da yorumlayabiliriz .Bu etkinlik, sadece araç teknolojilerinin değil, aynı zamanda -zorluklara rağmen- sürdürülebilirliğin, sektörel fırsatların ve birlikte büyümenin de kutlandığı bir platformdur. Bugün açılışını yaptığımız Isparta AutoShow ile çok değerli markaların son model araçlarını, motosiklet ve karavan modellerini görme, test etme imkanınız olacak.

Geleceğin otomobillerine doğru heyecan verici bir yolculuğa hazırsanız; bu etkinliği mümkün kılan tüm paydaşlarımıza, katılımcılarımıza ve çalışma arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunarken, tüm ziyaretçilerimize de etkinlik boyunca keyifli ve bilgilendirici bir deneyim diliyoruz. Şimdi, hep birlikte uzun süredir beklenen bu etkinliğin kapılarını açalım ve bu dünyanın yeniliklerini keşfetmeye başlayalım” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.