PFDK Isparta32spor İle İlgili Kararını Açıkladı

PFDK Isparta32spor İle İlgili Kararını Açıkladı

Yayınlanma:
PFDK Isparta32spor İle İlgili Kararını Açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Altınordu maçında biri açık renk diğeri ise koyu renk olmak üzere en az 2 adet forma setini müsabaka organizasyon toplantısında ve müsabaka saatinde yanlarında bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verdi.

Söz konusu eylem tekrarlanırsa ihtar paraya çevrilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçtiğimiz gün yaptığı toplantıda geçtiğimiz hafta İzmir’de oynanan Altınordu – Ispartaspor maçında iki ayrı forma bulundurulmaması nedeniyle kulübe İHTAR cezası verdi.

İŞTE PFDK’NIN O KARARI;

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) konu ile ilgili kararı şu şekilde;

E KOLEJİ ISPARTA 32 SPOR Kulübünün, 15.09. 2024 tarihinde oynanan ALTINORDU-E KOLEJİ ISPARTA 32 SPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, biri açık renk diğeri ise koyu renk olmak üzere en az 2 adet forma setini müsabaka organizasyon toplantısında ve müsabaka saatinde yanlarında bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.