Polislerimiz Her Yerde
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Gelendost, Aksu ve Şarkikaraağaç İlçelerinde bilgilendirme çalışmaları yapıldı.
Yayınlanma:
Isparta Emniyet Müdürlüğü kadına şiddet ve bağımlılıkla mücadele konularında halkı bilinçlendirmek amacıyla eğitim faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Gelendost, Aksu ve Şarkikaraağaç İlçelerinde bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalarda;
114 vatandaşa hırsızlık ve dolandırıcılık konularında ve KADES ile UYUMA uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı. 165 bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Kamu kurumları ve vatandaşımızın yoğun bulunduğu alanlara KADES afişleri asıldı. Emniyet Müdürlüğü çalışmaların kesintisiz olarak devam edeceğini açıklarken vatandaşların KADES ve UYUMA uygulamalarının telefonlara indirilerek güvende kalınmasını da tavsiye etti.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.