Rahmet ve Özlemle Anıyoruz

Bundan tam 9 yıl önce, Isparta – Burdur Dağ yolunda gece saatlerinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Gazeteci Ramazan Acar’ı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2024 18:50
Rahmet ve Özlemle Anıyoruz

Bundan tam 9 yıl önce, IspartaBurdur Dağ yolunda gece saatlerinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Gazeteci Ramazan Acar’ı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanlarından Ramazan Acar, 30.05.2015 tarihinde Burdur’dan Isparta’ya seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Isparta ve Burdur basınının sevilen isimlerinden olan Ramazan Acar hayatını kaybettiğinde 38 yaşındaydı. Saygınlığı ile 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran Acar, kendisine has çizgisiyle de biliniyordu.

Bu düşüncelerle Merhum Acar’a, Yüce Allah’tan bir kez daha rahmet; ailesine, meslektaşlarımıza ve bütün sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.