Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yayınlanma:
Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan (33), memleketi Isparta’da dualarla ebediyete uğurlandı.

Şehit Onur Çapan’ın naaşı, Gaziantep Havalimanı’nda düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’na getirildi. Burada ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan şehidin cenazesi, ikindi namazını müteakip düzenlenecek tören için 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’na götürüldü.

Tören alanında toplanan kalabalık, gözyaşlarıyla şehidini uğurlamak için hazır bulundu. İl Müftüsü Muharrem Biçer’in kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan için helallik alındı. Silah arkadaşlarının omuzlarında taşınan şehidin naaşı, Garnizon Şehitliği'ne götürülerek dualar eşliğinde toprağa verildi.

Törende, şehidimizin tabutuna örtülen Türk bayrağı ve fotoğrafı Isparta Valisi Aydın Baruş tarafından şehidin anne ve babasına teslim edildi. Tören, aileye başsağlığı dileklerinin iletilmesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.