Senirkent'imize Yakışır Bir Festival Oldu

Başkan Baykal emeği geçenlere, katılanlara teşekkür etti.

Yayınlanma:
Senirkent'imize Yakışır Bir Festival Oldu

Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, 10. Senirkent Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali'nde katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Baykal, mesajında; “Geride bıraktığımız 10. Senirkent Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali'nde katılım sağlayan MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Beye, MHP Isparta Milletvekilimiz H. Basri Sönmez Beye, MHP İl Başkanı Önder Topçu Beye, MHP Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Pesen Beye, katılım sağlayan Tüm Belediye Başkanlarımıza, STK yöneticileri ve temsilcilerimize, üç gün boyunca bizlerin güvenliğini sağlayan değerli emniyet ve jandarma mensuplarına, özveri ile çalışan belediye personellerimize, Belediye Meclis üyelerimize, MHP Senirkent İlçe Yönetimi ve teşkilat mensubu arkadaşlarımıza, sanatçılarımıza, festivalimize katılan tüm halkımıza, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, iş insanlarımıza, basının güzide temsilcilerine ve Senirkentli hemşerilerimize teşekkür ederim. Emek veren, destek olan ve katılım sağlayan herkese bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle!” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.