Senirkent'te Yaşanan Dolu Afeti Bakanlıkta Görüşüldü

Isparta’da yaşanan sağanak yağış ve dolu afetinden dolayı etkilenen çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda görüşmeler gerçekleşti.

Yayınlanma:
Senirkent'te Yaşanan Dolu Afeti Bakanlıkta Görüşüldü

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, bölgemizde geçen 21 Eylül günü yaşanan sağanak yağış ve dolu nedeniyle mahsulleri zarar gören çiftçiler için Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile görüştü.

Ziyarete Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal ve Büyükkabaca Belediye Başkanı Mustafa Durmuş da katılım sağladı.

Geçtiğimiz günlerde Isparta’da yaşanan sağanak yağış ve dolu afetinden dolayı etkilenen çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda görüşmeler gerçekleşti.
Milletvekili Sönmez, konuyla ilgili; “Geçtiğimiz günlerde bölgemizde sağanak yağış ve dolu afetinden etkilenen çiftçilerimizin mahsullerinin hasar tespit çalışmalarının tamamlanması ve çiftçilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında görüşme gerçekleştirdik. İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.