"Başıboş Köpekleri Toplamak İçin Kaç Canın Gitmesi Gerekiyor"

Isparta’da başıboş köpekler bir küçükbaş hayvanı boğarak telef etti. Vatandaşlar Isparta Belediyesi'ne sitem ettiler.

Isparta’da başıboş köpekler bir küçükbaş hayvanı boğarak telef etti.

Başıboş köpeklerin sokaklarda terör estirdiği ülkemizde sık sık ölümlü ve yaralanmalı saldırılar yaşanıyor. Isparta'da ise her geçen gün başıboş köpek tehlikesi artıyor.

Gün geçtikçe tehlike saçmaya devam eden başıboş köpekler, Çünür mahallesinde bir küçükbaş hayvanı boğarak telef etti.

Bir kaç ay önce yine Çünür Mahalesinde bulunan sokak köpeklerinden kaçan bir kız öğrenci, arabanın çarpmasıyla hayatını kaybetmişti.

Başta Çünür Mahallesi olmak üzere, Isparta genelinde bulunan başıboş köpeklerle ilgili Isparta Belediyesi'nin hangi çalışmaları yapıp yapmadığı bilinmiyor.

Vatandaşlar Isparta Belediyesi'ni eleştirerek " Isparta Hayvan Barınağı, Çünür Mahallesinin karşısındaki Mehmet Tönge Mahallesinde Bulunuyor. Kaç aydır özellikle mahallemizde bulunan başıboş köpek sorunu çözülmedi. Çocuklarımızı tek başına dışarıya çıkarmaktan korkuyoruz.

Daha bir kaç önce önce genç bir kız yavrumuz köpeklerden kaçarken, araba çarpması sonucu hayatını kaybetti. Önlem alınması için daha fazla canın gitmesi mi gerekiyor?" dediler.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri