Başkan Pehlivan Atabey’de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, göreve geldiği günden itibaren ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarına büyük önem veriyor.

Her fırsatta muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Pehlivan, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarların gününü kutlayan Başkan Pehlivan, muhtarların mahallelerine ilişkin sorun ve taleplerini de dinleme imkanı buldu. Muhtarların belediye ile vatandaş arasında köprü olduğunu söyleyen Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, “ilçemizdeki sorunların tespitinde muhtarlarımız büyük önem taşıyor. Vatandaşa götürülen hizmette muhtarlarımızın büyük katkısı var. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren muhtarlarımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de uyum ve işbirliğimiz devam edecektir. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri