Belediye Meclisinde Bir İlk

CHP Grup Sözcüsü Onur Demirel, Haziran Ayı Belediye Meclisi toplantısında yaşanan bir ilki açıkladı.

CHP Grup Sözcüsü Onur Demirel, Haziran Ayı Belediye Meclisi toplantısında yaşanan bir ilki açıkladı. Demirel, meclis gündem maddelerinin oylamasında CHP'li üyelerin el kaldırmayarak tarihe geçtiğini belirtti.

Demirel, gurubun yazılı olarak ek gündem maddesi talebinde bulunduğunu ve bu talebin gündeme alınmadığını ifade etti. Ek gündem maddesi olarak, Davraz mahallesinde bulunan belediyeye ait iş yerlerinin tadilat ve onarımının görüşülmesini talep ettiklerini ancak bu talebin kabul edilmediğini belirtti.

CHP Sözcüsü Demirel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Cumhuriyet Halk Partisi gurup sözcüsü Onur DEMİREL Belediye Meclis Üyemiz Mehmet BÜYÜKTUNCER tarafından yazılı olarak ek gündem maddesi talebimizi illettim. Sayın Başkan Şükrü BAŞDEĞİRMEN talebimizin gündem maddesi olamayacağını ifade ederek gündeme almadı. Ek gündem maddesi konusu Davraz mahallesinde bulunan belediye ye ait iş yerlerinin tadilat ve onarımının görüşülmesi talebi idi Bunun belediye Meclis gündemine alınamayacağını ifade etti.

CHP Sözcüsü Onur DEMİREL;

Sayın Başkanın önergemizi oylama yapması gerekiyordu bizim talebimiz, Tadilata acil ihtiyacı olan belediye ye ait iş yerlerinin esnafa halkımıza modern bir görünüm ile hizmet etmesini sağlamaktı.

Bu görüşümüzün karşılığı olarak Meclis Gündem maddelerinin görüşülmesinin oylamasına katılmadık. Memleketimizin faydasına olan her türlü görüşe CHP gurubu olarak tam destek vermeye devam edeceğiz. Önergemizi sizlerle paylaşıyor kamuoyunun takdirine sunuyorum.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri