Cantekin Bir Maaş Sözü Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilli Adayı Tamer Cantekin ile Hüseyin Yıldızhan, Fatih Halı Sahada Batman’lı seçmenlerle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilli Adayı Tamer Cantekin ile Hüseyin Yıldızhan, Fatih Halı Sahada Batman’lı seçmenlerle bir araya geldi.

Fatih ve Zafer mahallesinde ikamet eden Batmanlıların en büyük sıkıntılarından biri olan Taziye yeri ihtiyaçları olduğunu belirttiler. Milletvekili adayı Cantekin, seçildikleri takdirde elinden gelen tüm desteği vereceğini ve bir maaşını bağışlama sözü verdi. Batmanlı ekibin adına konuşan Yakup Zengin Milletvekili adaylarından taziye alanı kurmak için yer gösterilmesini bu konuda seçildikleri takdirde destek olmalarını istedi.

“Seçim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Batmanlılar ile Fatih Halı Sahasında büyük bir ilgi ile karşılaştık. Bu ilgi bize gösteriyor ki Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Isparta’nın her köşesinde de değişime ihtiyaç var.

Zengin “Batmanlılar olarak en büyük sıkıntımız cenazelerimiz olduğu zaman Batman ve köylerimizden gelen eş dost akrabalarımızın için taziye tesisi kurmak istiyoruz. Burada iki gün üç gün doğudan gelen akrabalarımız rahat edebilecek yemekler yenilebilecek. Şuanda çadırlar kurup yemek veriyoruz soğuktan sıcaktan gelen akrabalarımız rezil oluyor desek yeridir.

Bunun için biz bütün Batmanlılar olarak kendi aramızda karar aldık. Ve bir arazi alıp bir yer yapmak istiyoruz. Sizlerden de isteğimiz bunun için bir yer gösterilmesi ve bizlere destek olmanızı rica ediyoruz.” Dedi. Cantekin, “öncelikle katılımlarınız için herkese teşekkür ediyorum. Memur çocuğu olmamdan dolayı sizlerin sıkıntılarını çok iyi anlıyorum. Yollarımızı yapmayanları, yanlış teşvik politikaları yüzünden yatırımcıyı Isparta’dan kaçıranları, yanlış tarım politikaları yüzünden köylümüzü, çiftçimizi mağdur edenleri, yıllardır sürdürdükleri yanlış ekonomi politikaları yüzünden vatandaşımızı perişan edenleri 14 Mayıs’ta sandıkta uğurlayacağız” dedi.

Allah nasip ederde 14 Mayıs akşamı sandıktan bizler çıktığımız takdirde size söz veriyorum yer için Çevre Bakanlığından gerekli çalışmaları yapıp sizler için uğraşacağım. Ayrıca yapımı başladıktan sonrada Taziye tesisiniz içinde bir maaşımı bağış yapacağım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri