Festivalin 2. Günü Niran Ünsal ve Altay İle Devam Etti

Isparta Uluslararası Gül Festivalinin 2. günü de çeşitli etkinliklerle devam etti.

Isparta Uluslararası Gül Festivalinin 2. günü de çeşitli etkinliklerle devam etti. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Niran Ünsal ve Altay konser verdi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konsere gelen vatandaşlara seslenerek, “Sanatçılarımızı Isparta’da ağırlamaktan mutlu olduk, kendilerine teşekkür ediyorum. Gül Festivalimizin 2. günündeyiz. Gül Festivalimiz tüm etkinlikler ile devam ediyor. Bizim gülümüz her şeyimiz. Gül ile beraber çok güzel işler yapıyoruz.

Gül kokulu şehirde sanatçılarımız Niran Ünsal ve Altay ve ekiplerine bizlere çok güzel bir akşam yaşattılar. Isparta’ya, gül kokulu memlekete, güler yüzlü insanların memleketine hoş geldiniz” dedi.

Sanatçı Niran Ünsal da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Bizleri birbirinden güzel müstesna dostlarla bir araya getirdiniz. Biz teşekkür ederiz” görüşlerinde bulundu.

Sanatçı Altay ise, “Isparta’da olmaktan ve Isparta halkı ile buluşmaktan onur duydum, buluşturduğunuz için teşekkür ederim” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri