Gelendost Belediyesi'ne Haciz Şoku!

Belediyenin SGK borçları nedeniyle mallarına ve hesaplarına bloke konuldu.

Isparta'nın ilçe belediyeleri arasında en yüksek SGK borcuna sahip olan Gelendost Belediyesi, SGK Isparta İl Müdürlüğü tarafından yapılan yasal işlemlerle karşı karşıya kaldı. SGK, borçların tahsilatı amacıyla Gelendost Belediyesi'nin banka hesaplarına bloke koydu ve belediyeye ait tüm tapulara ipotek uyguladı. Bu önlemler, belediyenin herhangi bir satış veya devir işlemi gerçekleştirmesini engellemek amacıyla alındı.

Gelendost Belediyesi'ne yönelik bu tedbirlerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın borçlu belediyelerle ilgili olarak vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda gerçekleştirildiği öğrenildi. SGK Isparta İl Müdürlüğü, borç tahsilatına yönelik adımlarda kararlı olduğunu belirterek, Gelendost Belediyesi'ne ait tüm mal varlıkları üzerinde yasal işlem başlattığını açıkladı.

Alınan bu tedbirler, Gelendost Belediyesi'nin mali durumunun iyileştirilmesi amacıyla borçlarının ödenmesine yönelik adımların önemini bir kez daha gündeme taşıdı.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri